16 – 21 april 2022

Healthy & Inspiring Week

Moeite om de ballen hoog te houden en echt behoefte aan ontspanning? Meld je dan aan voor de Health & Inspiring (HI) week: een zesdaagse relaxreis in een prachtige, Valenciaanse boerderij waar je helemaal tot rust komt. Neem een korte pauze van het dagelijks leven, reset jezelf onder de Spaanse zon en kom met een opgeladen batterij weer terug.

De Healthy & Inspiring week van april 2022 zit er weer op! Wat een fijne, ontspannen week was het en wat hebben we intens genoten met de groep. We zijn teruggekomen met een volle batterij en een hoop inspiratie. Wil je er de volgende keer bij zijn? Hou dan onze website en socials in de gaten, of stuur alvast een mailtje naar christie@buildingonevents.com.

Echt even tijd voor jezelf

Een cadeau voor jezelf. Iets om naar uit te kijken. Ontspanning. Inspiratie. Opladen. Wat jouw reden voor deze reis ook is, we garanderen je een geweldige week.

Inspiratiesessies

In deze week creëren we onze eigen Blue Zone! Elke dag behandelen we een ander thema, maar de elementen, voeding, ontstressen, tijd voor jezelf en doen waar jij blij van wordt staan altijd centraal. Er worden inspirerende sessies gegeven die je helpen om de balans in je lijf te herstellen.

Activiteiten

In het programma staan activiteiten als yoga, wandelen in de vallei of naar een nabijgelegen bergdorpje om te lunchen en elke dag een inspiratiesessie. Er is dus een heel mooi programma, maar er blijft ook genoeg tijd over voor eigen activiteiten en ontspanning. Je kunt deze week ook lekker aanschuiven aan het ontbijt, de lunch en het diner, het wordt voor je verzorgd.

Verblijf

De HI-week vindt plaats op Refugio Marnes, een agriturismo op een bergtop in de regio Alicante. Refugio Marnes is een rustige plek: je komt er niemand tegen, op een paar loslopende ezels na. De omgeving is betoverend en ideaal om je hoofd leeg te maken. Zo kun je er heerlijk wandelen en zwemmen of rondstruinen op het landelijke perceel.

Additioneel

Er is een heel mooi programma, maar er blijft ook genoeg tijd over voor eigen activiteiten en ontspanning.

Heb je zin in een massage, paëlla koken of wandeling met gids? Wij regelen dit graag voor je. Je kunt je wensen van tevoren of ter plekke aangeven.

Voorwaarden

Kosten van de reis: €699 

Exclusief je vervoer/vlucht.

Prijs op basis van verblijf op een tweepersoonskamer met ontbijt, lunch en diner en een aantal drankjes.

Aanbetaling van €100 op 1 juni 2021. Tweede bedrag op 1 november 2021 (€350) en laatste bedrag vlak voor de reis, april 2022 (€249).

Als het geheel niet door kan gaan, door COVID of andere externe omstandigheden, dan krijg je het volledige bedrag terug.

Mocht je zelf afzien van deelname, dan ben je de aanbetaling van €100 kwijt. Bij annulering in de laatste 3 weken, wordt 50% van je reissom berekend.

 De reis is inclusief:

 • Een inspiratie- en kennismakingsavond in ’t Goy
 • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer in de prachtige finca refugio Marnes, op basis van gebruik door 2 personen
 • Dagelijks vers ontbijt, lunch en diner
 • Dagelijkse inspiratie sessies
 • Dagelijkse yoga of bewegingsactiviteit
 • Het H&I journal met allerlei tips en je ruimte voor je eigen bevindingen
 • Gebruik van zwembad
 • Prachtige inspirerende omgeving om te wandelen en tot jezelf te komen

Exclusief:

 • Vlucht naar Valencia of Alicante
 • Autohuur en brandstof
 • Extra’s als massage 
 • Persoonlijke aankopen zoals drankjes in de avond, uitgaven voor een snack onderweg en alle leuke dingen die je in Spanje wil kopen
 • Reis- en annuleringsverzekering

Wie zijn wij?

De Healthy & Inspiring Week wordt georganiseerd door Christie de Vrij (Relaxinspain) & Simone Agterberg (Goys Genieten). 

Simone Agterberg heeft als droom van ’t Goy (gemeente Houten) een blue zone te maken. Verbinden en inspireren zijn daarbij de belangrijkste elementen en zij heeft een prachtige inspirerende locatie in ’t Goy (Goys Genieten) waar wekelijkse vele activiteiten plaatsvinden zoals Body Balance, diverse Yoga lessen, de vitaliteitswandeling en voedingsworkshops. Simone heeft een diploma van Vitaliteitscoach op zak en zal in de HI week meer vertellen over de vitaliteitspyramide.

Voor Christie zijn verbinden en inspireren al jaren de pijlers van haar bedrijf in evenementen organisatie. Daarnaast zet ze zelf projecten op vanuit haar missie om haar licht te laten schijnen en iedereen te laten genieten van de bronnen die er zijn. Ze brengt graag mensen naar Spanje omdat ze uit ervaring weet, dat het daar makkelijker is om te ontspannen en te genieten. De aanwezige bronnen in Benissa zijn in elk geval de mooie natuur, het lokale voedsel, de passie waarmee de maaltijd wordt bereid en de zon!

Christie en Simone hebben elkaar gevonden en versterken elkaar. Ze bruisen van de energie om anderen te inspireren en ook de rust te gunnen: tijd voor jezelf en (her)ontdekking van jezelf in de Spaanse zon. Er volgen ook andere activiteiten!

 

GA JE MEE? stuur een mail naar christie@buildingonevents.com en we nemen spoedig contact met je op.

Boek mijn reis

Contact Info

Christie de Vrij
christie@buildingonevents.com
+31 6 446 22 231

Simone Agterberg
info@goysgenieten.nl
+31 6 519 13 683