Onze reizen

Christie neemt je graag mee op reis naar de mooie plekjes in Spanje. Ze heeft als eventmanager veel ervaring in het opzetten en plannen van een inspirerend project. Omdat zij veel in Spanje komt voor zakelijke events, heeft zij mooie dingen meegemaakt, die zij graag met anderen deelt. Daar is het idee van de ontspanningsreizen ontstaan. De reizen worden opgebouwd rondom een thema. De eerste reizen zijn een ontspanningsreis en een culinaire reis! Er is altijd een inspirerend programma met veel insights in het thema, activiteiten in de omgeving en boeiende workshops, maar de reizen bieden ook voldoende ruimte voor jezelf.

We laten je aankomst op de locatie vrij, je kunt zelf eerder afreizen en je eigen wensen invullen qua vervoer. Uiteraard staan we je te hulp waar nodig en kunnen we met deelnemers ook afspraken maken over een gezamenlijke huurauto. Er zijn een aantal blokken in de reis, die je zelf kunt invullen, blijf op de locatie lekker bij het zwembad, ga mee de bergen in voor een mindfull wandeling of pak de auto en ga een stadje bezoeken. Het moet een cadeau voor jezelf zijn!

Jouw reis hier?

Organiseer jij een ontspanningsreis in Spanje?

Ontdek culinair Baskenland

 

Voor het najaar 2022 staat een culinaire reis in de planning naar San Sebastian en Bilbao. Het wordt een week met volop beleving en activiteiten, van proeven tot zelf koken en leren, van Txakoli tot Pintxo tour.

Wist jij al dat San Sebastian wereldwijd de meeste Michelinsterren per inwoner heeft? Niet alleen heeft San Sebastian de hoogste Michelinsterrenconcentratie, er zijn ook meerdere restaurants met drie sterren (de maximale score). 

De Baskische keuken kent niet alleen een rijke variëteit aan verse, goede, pure streekproducten vol smaak: de Baskische chefkoks weten hier ook heerlijke culinaire creaties mee te maken. Tijdens deze foodie-reis ontdek je hoe de Basken je betoveren met lekker eten.

Ontdek de Spaanse gastronomie en de traditionele Baskische keuken in het bijzonder: proef, geniet, beleef! Binnenkort vertellen wij graag meer: houd daarvoor onze website, Facebook en Instagram in de gaten.

 

 

 

16 – 21 april 2022

 

Healthy & Inspiring Week

 

Moeite om de ballen hoog te houden en echt behoefte aan ontspanning? Meld je dan aan voor de Healthy & Inspiring (HI) week: een zesdaagse relaxreis in een prachtige, Valenciaanse boerderij waar je helemaal tot rust komt. Neem een korte pauze van het dagelijks leven, reset jezelf onder de Spaanse zon en kom met een opgeladen batterij weer terug.

VRAGEN, OPMERKINGEN OF JE REIS BOEKEN?

Neem contact op

Postadres

Building on Events

T.a.v. Relax in Spain

Rendiermos 4

3994 LC Houten

Contact Info

Christie de Vrij

christie@buildingonevents.com
+31 6 446 22 231